Imatranajot

Lupasin Imatranajojen kuvia jo viime viikolle, mutta parempi nyt vähän myöhässä kuin ei silloinkaan. Viivästystä aiheutti se, että olen siirtänyt valokuvakirjastoni tietokoneen kovalevyltä pilvipohjalle. Kuvat ovat nyt Adoben pilvessä ja niitä pääsen käsittelemään kaikilla laitteillani tietokoneella, kännykällä ja tabletilla. Vanha Lightroom Classicin -tietokanta piti ensiksi migratoida Lighroom CC:lle. Tämän jälkeen kesti aikansa ennen kuin kuvat siirtyivät pilveen ja sitten vielä toinen tovi, kun ne synkronoituivat takaisin Lightroom Classicin kanssa. Nyt synkkaus toimii täydellisesti, kuvat sekä presetit ovat käytettävissä kaikissa laitteissa ja muokkaukset synkronoituvat välittömästi laitteesta toiseen.

Mutta sitten taas asiaan, alla muutamat maistiaiskuvat ja lisää löytyy (ensimmäisestä Adoben pilveen tekemästäni) Imatranajot-kuvagalleriasta. Kaikki kuvat on kuvattu yhdestä katsomosta yhdeltä istumapaikalta ja se olisi voinut tehdä galleriasta helposti yksitoikkoisen. Loppujen lopuksi sieltä irtosi kuitenkin aika monta kuvakulmaa kunhan käytti vähän mielikuvitusta.

Imatranajot-kuvagalleria

 

Imatranajot-kuvagalleria