Minun elämää (365-projekti – viikko 3)

Vaikka en eilen postannutkaan kuvaraporttia, niin vielä ollaan mukana 365-projektissa. Tämä oli itse asiassa helpompi viikko, ensinnäkin siksi että aiheet olivat läheisempiä ja toiseksi siksi, että cy365-sivuston ”Päivän aihe” -sähköposti alkoi tulemaan hyvissä ajoin eli edellisenä yönä. Sähköpostissa on aina syvällinen opastun päivän aiheeseen ja aihetta tukemassa kolme lisäaihetta, joita voi käyttää kuvaa suunnitellessa apuna. Ne auttoivat minua rajaamaan aihetta, joten kuvauskohteen miettiminen oli helpompaa. Tukiaiheet on listattu kuvan alle varsinaisen aiheen perässä suluissa. Jokainen lukija voi sitten tehdä oman arvionsa kuinka hyvin olen tällä viikolla onnistunut käyttämään kaikkia annettuja sanoja kuvatessani hyödyksi.

14/365 Oma kuva (Kasvoton | Toisenlainen kuvakulma | Yläpuolelta)
15/365 – Tällä hetkellä rakastan (Kädet | Luoda jotain | Yhteys)
16/365 – Missä minä asun (Koti | Osoite | Turvapaikka)
17/365 – Se on rutiinia (Tyypillistä | Päivittäin | Pakko olla)
18/365 – Somiste (Kaunistus | Koriste | Koristaa)
19/365 – Missä minä seison (Takaa päin | Kengät | Punainen)
20/365 – Minun perhe – (Kaikki meistä | Yhdessä | Ryhmä)