Yx vee

Kuten lupasin, tässä ovat omasta mielestäni parhaat nuorimmaisen 1-vuotiskuvasession otokset. Kuvat otettiin kesäkuussa lähempänä hänen syntymäpäivää, mutta tässä lomalla on ollut niin kiirettä, että en ole ehtinyt niitä tänne postata.

Vaikka ensimmäisessä kuvassa tyttö on hieman surullisen näköinen, niin se on silti minun suosikki. Tyttö istuu siinä nätisti kolmion mallisessa asennossa (neuvolassa tosin voitaisiin olla istuma-asennosta eri mieltä) ja katse on suoraan kameraan. Tämä oli ensimmäinen ”tosikuva” parin testiräpsyn jälkeen. Valot osoittavatkin vielä oikeaan suuntaan ja tyttö istui juuri siinä paikassa mihin hänet suunittelin. Tämän kuvan jälkeen alkoikin sitten vauhti ja vaaralliset tilanteet, jollaisia 1-vuotiskuvauksissa yleensä riittää.

Seuraava kuva on hieman iloisempi versio alun pupuosion kuvista. Pupu on todella rakas tytölle, sillä (ja tutilla) hänet saa rauhoitettua melkein kaikissa harmitustilanteissa.

Sitten kokeilimme punaista tuolia, jolla taiteilu olikin vähän haastavampaa. Tuolista jäi valkoiseen paperiin ”inhottavat” punaiset jarrutusjäljet, joita täytyi jälkikäteen ”photoshopata” pois lopuista kuvista.

Seuraava rekvisiittakokeilu oli punainen kiikkutuoli. Minulla oli pienenä ihan samanlainen ja tytön kiikkuminen herättääkin aina nostalgisia fiiliksiä. Itseä jäi vähän harmittamaan kiikun asento, joka on vähän liian vinossa kameraan nähden.

Postauksen loppuun sitten vielä kuvat taaperokärryilystä ja laatikkoleikistä. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen illan kuvasaldoon.