Suomen Tšernobyl

Suomen Tšernobyl tai ei nyt onneksi oikeasti sentään. Silti jostain syystä näistä Päijät-Hämeen keskussairaalan käytävän ikkunasta näkyvistä maisemista tulee aina tuo traagisen onnettomuuden kokenut kaupunki mieleen. Itse asiassa en ole ainoa, joille tulee sama mieliyhtymä. Tämä maisema kuitenkin kaikessa karuudessaan viehättää minua jostain kumman syystä. Joo, on tällä sairaalalla myös ulkoisesti paremmat puolensa, mutta niistä sitten joskus toisella kertaa. No oliko tämä nyt sitten postauksen arvoinen juttu, mutta saanpa ainakin samalla testattua tuota instagram-kuvien ”upotusta”. Ensimmäinen kuva on otettu tänään Sony Xperia Z5 -kännykälläni ja jälkimmäinen keväällä iPhone 5S:llä. Kertokaahan, jos alla olevat instagram-kuvat eivät näy teillä.

Something red in Chernobyl

Kuva, jonka Pasi Lepola (@plepola) julkaisi

Garden in PHKS

Kuva, jonka Pasi Lepola (@plepola) julkaisi