Pohjoisen pojat kylässä

Eilen oma suosikkijoukkueeni Oulun Kärpät kävi vierailemassa täällä Lahden Isku Areenalla. Kotijoukkue Pelicans oli (yllättäen) koko ottelun hieman niskan päällä, mutta maalit ratkaisevat ja niinpä paremmin maalipaikoissa onnistunut Kärpät ryöväsi pisteet kotiin numeroin 3-4. Olin itse toistaa kertaa tälle syksyä kuvaamassa hallilla. Jonkin verran oppia oli ilmeisesti takaraivoon tarttunut, sillä niin paljoa kuin viimeksi ei tarvinnut säheltää kameran asetusten kanssa. Vaikka kuvaaminen on todella mukavaa, niin vähän harmitti se, että kuvatessa ottelun jännäämiseen ei ole aikaa, kun joutuu kokoajan keskittymään seuraavaan kuvaan. Alla taas muutama kuva maistiaisiksi ja lisää löydät Jatkoaika.com:n ottelun kuvakoosteesta. Jatkoajan kuvat jäivät ehkä vähän turhan vaaleiksi, omalla Macin Retina-näytöllä vaalean sävyt näkyvät, mutta huomasin päivällä toisella koneella, jossa on huono monitori, että valkoinen pää vähän ”paloi puhki”. Täytyypä olla ensi kerralla vähän varovaisempi kontrastin kanssa. Ottelun jälkeen pääsin kuvaamaan reportterin mukana myös pukukoppikäytävällä, siinä tunti itsensäkin melkein oikeaksi toimittajaksi.

IMG_4102

Kärppien pikamaali heti ottelun alkuun

IMG_4191

Ohi menee

IMG_4305

Kapellimestari

IMG_4384

Pohjoisen pojat hyvällä mielin

IMG_4483

Sebastian Repo haastateltavana