Vänäriä kameralla ja kännykällä

Väinölänniemi (Vänäri) on virkistysalue ihan Kuopion keskustan vieressä. Sen kauneutta on tullut hyödynnettyä (eli kuvattua) viime vuosina aivan liian harvoin. Nyt koska Kuopion päiväni alkavat olemaan vähissä, niin piti ottaa tätä vahinkoa oikein urakalla takaisin kahdella laitteella eli järkkärillä sekä kännykällä. Kuvat ovat pääosin Peräniemen ympäristöstä Kallaveden rannalta.

Ensiksi muutama kuva järkkärin muistikortilta:

IMG_3476

IMG_3483 IMG_3480 IMG_3479 IMG_3478

…ja sitten muutama kännykkä kuva Applen pilvestä poimittuna:

IMG_5964 IMG_5972 IMG_5974 IMG_5978

Ihan hyvin onnistui kännykälläkin vaikka alkoi olla jo hämärää. Kännykän (ja merkin) vaihto on ollut jo jonkin aikaa mielessä, mutta nämä kuvat kyllä puhuvat vahvasti sen puolesta, että Applessa kannattaisi pysyä.

Ettei kaikki olisi ihan yhtä täydellistä kuin nämä maisemat, niin tämän uuden blogin kanssa on ollut pieniä ongelmia facebook-linkkauksen kanssa. kokeillaanpa onnistuuko tällä tavalla ensimmäisellä yrityksellä.