Savolainen ryöstö

Meidän Jatkoajan kuvaajien saaman positiivisen palautteen innoittamana päätimme Juuso Pellavan kanssa kuvata eilinen pudotuspelien ensimmäinen Pelicansin kotipeli oikein kahden miehen voimin. No ei nyt sentään, vaan ajatuksena oli kokeilla koosteen tekemistä yhteistyöllä, mutta tietenkin rakkaudesta lajiin! Tällä kertaa kuvakoosteen toimitti Juuso ja maanantaina on minun vuoro. Alla muutama suosikki omista kuvistani vähän Jatkoaikaa paremmalla resoluutiolla. Kalpa johtaa ottelusarjaa 2-0, mutta tänään on Pelicansilla taas uusi mahdollisuus.

Karri Rämö hallitsi pääpelin
Janne Keränen avasi savolaisten maalitilin rankkarista
Lähdettäänkö pelin jälkeen kaljalle?
Hei, älä välitä. Ei se sitä tarkoittanut!
Anna tänne se!
Tästä et kyllä pääse!
Dong!
2-2, Pelicans tasoittaa!
Tähdätkää tähän!
Ottelun ratkaisu ei hymyilyttänyt lahtelaisia
mutta savolaiset ottivat kaiken riemun irti!