Kevään Kohokohta Kutsuu

Huomasin että viimeisimmästä kuvaamastani kiekkopelistä, Pelicans – Jukurit, minulta oli jäänyt blogaus kirjoittamatta, mutta onneksi vielä ei ole myöhäistä korjata virhettä. Tässä siis muutama ”unohtunut” kuva, virallinen otteluraportti ja kuvakooste löytyvät Jatkoajasta, jos jotain vielä kiinnostaa.

Pikakiitäjä Juhani Tyrväinen
Vili Sopanen on tilanhallinnan mestari
Ilmeitä osa 1
Ilmeitä osa 2
Ilmeitä osa 3

Pelicans saavutti runkosarjasta suoran playoffs-paikan, joten heidän osalta pudotuspelit alkavat vasta reilun viikon päästä perjantaina. Mikä parasta, neljännesfinaalien kotiottelut osuivat oman kalenterini kannalta juuri oikeille päiville, joten pääsen kuvaamaan ne kaikki.

Playoffseissa pelaajien täytyy olla parhaassa iskussa ja toivottavasti olen itsekin.

Hei-hei vaan, kohta tavataan!