Kunnon savupiippu Juhannukseksi

No, nyt loppui sytytysnesteen kanssa tuusailu. Ostin nimittäin Weberin sytytyspiipun ja yhden kokeilun jälkeen pakkoa sanoa, että tästä en luovu enää ikinä, miten olen voinut elää ilman sitä? Ottaa vain 15 minuuttia ja kaikki briketit ovat tasaisesti hiilloksella ja grillin lämpötila +300 C. Kun ei tarvitse odotella, niin pääsee heti pian nauttimaan itse grillaamisesta ja kun muistaa, että kun kunnon briketeillä grillauslämpötila säilyy jopa kolme tuntia, niin siinä ehtii paistella monipuolisesti ruokaa isommallekin porukalle. Tällä kertaa paistoin Muurikka-valurautapannulla muurinpohjalättyjä Valion ohjeen mukaan, nam! (Huom, tämä ei ollut sitten maksettu mainos).

Lepolandian majakka toivottaa kaikille oikein hauskaa Juhannusta!

DSC_1432

DSC_1434

DSC_1439