Syksyä isolla ässällä

Allekirjoittaneella on kaksi hyvää kameraa, mutta ne ovat tietenkin aina silloin kotona, kun olisi jotain kaunista kuvattavaa. Hätävarana minulla on ollut Samsung Galaxy S III -kännykkä, jolla saa ihan kohtuullista kuvaa aikaiseksi, mutta nyt se oli kuitenkin viikon verran huollossa, olipa orpo olo. Se lähti huoltoon koska näyttöön ilmestyi pystysuora punainen viiva, joka ei hävinnyt millään. Tällä viikolla sain kuitenkin puhelimen onneksi takaisin, joten nyt on taas backup mukana. Nämäkin kuvat olisivat jääneet tänään muuten ottamatta. Etulasi ja näyttö oli vaihdettu takuuseen, joten kuva on taas kirkas kuin uutena. Muutenkin puhelin tuntuu ihan kuin se olisi otettu äsken paketista, sillä ohjelmisto toimii sulavasti (nollasin tehdasasetuksiin). Ei tarvitse ihan heti miettiä kännykän vaihtoa (niinpäniin).