Illat pimenee jouluun

Edessä on kohta taas se aika vuodesta, jolloin maisemakuvaukseen tarvittava valoisa alkaa vasta töihin mennessä ja loppuu suurin piirtein samaan aikaan kuin töistä pääsee pois. Sen myötä varmaan kyllästytte näihin minun Savilahden kampusalueelta ottamiin kuviini. Lopulta aamut ja illat pimenevät niin, että maisemakuvia ei enää oteta kuin viikonloppuisin… Kolme ensimmäistä kuvaa on otettu Sonylla aamulla töihin mennessä ja viimeinen panoraama on napattu kännykän 360-ohjelmalla lounastauolla Snellmanian ravintolasta takaisin labraan kävellessä. Kokeilenpa samalla kyseisen ohjelman valmistajan tarjoamaa koodia, jolla panoraaman pitäisi pyöriä myös blogissa.

Panoraamaa voit pyörittää painamalla kuvan päällä vasemman hiirennappulan pohjaan ja liikuttamalla hiirtä. Jos kuva ei näy koneellasi, klikkaa kokeeksi tästä.