Odottamattomasti tykätty

Aloin tuossa joku aika sitten ihmettelemään, miksi kolmatta vuotta vanha veriappelsiini (katso myös postaus vuodelta 2013) alkoi kerätä taas tykkäyksiä 500px-palvelussa kiihtyvällä tahdilla. Yhtäkkiä kuvaa oli muka katsottu yli 40 000 kertaa, se tuntui ihan käsittämättömältä. Mietin ensiksi oliko joku jakanut linkin kuvaan jollain suositulla sivulla, mutta google ei paljastanut mitään. Sitten huomasin mainoksen 500px:n kuvakilpailusta, jonka aihe oli ”Fresh” (suomeksi uusi, tuore, raikas jne) ja minun kuvani oli siellä esimerkkikuvien joukossa. Siinäpä syy kuvan valtaviin katsojamääriin! Nyt sitä on katsottu jo yli 60 000 kertaa, käsittämätöntä. Käykäähän osallistumassa kilpailuun, kun kerran kilpailua mainostetaan näin hienolla kuvalla. 😉 Osallistuminen tapahtuu lähettämällä kuva 500px-sivustolle omaan profiiliin ja tägäämällä se tägillä ”500pxfresh”. Ehtona on myös, että kuva pitää samalla laittaa myytäväksi 500px:n markettiin. Se kannattaa, sillä marketin kautta myydyistä kuvista saa asiallisen korvauksen.

IMG_8016-Edit

Odottamattomasti tykätty Veriappelsiini vai oliko se sittenkin Verigreippi

IMG_0042

Tältä kilpailusivu näyttää iPadissa