Pikku-Vesijärven puiston räpsyjä

Sunnuntaiaamuna kävimme viettämässä aikaa Pikku-Vesijärven puistossa. Wikipedia kertoo puistosta seuraavasti:

Pikku-Vesijärven puisto on Lahden kaupungin puisto, jossa on ollut Karirannan kesäteatteri, jonka lammessa on Lahti Energian valo- ja äänilaittein varustettu suihkulähde. Pikku-Vesijärven puistossa on aikaisemmin järjestetty Lahden kaupungin virallisen juhannuskokon polttaminen, joka nykyään tapahtuu Lahden sataman aallonmurtajalla. Puiston eteläosassa on 150 henkilöauton pysäköintialue, jota käytetään myös Lahden urheilutalon ja Lahden Messuihin liittyvien tapahtumien yhteydessä. Puisto rajoittuu idässä entiseen Salpausselän radan penkkaan, josta on poistettu kiskot ja josta on tehty kävelytie. Ratapenkan länsipuolella on Teivaan venesatama. Puiston itäpuolella on Lahden kisapuisto ja koillispuolella Kariniemen puisto.

Nyt oli vaan mukava räpsiä kuvia ilman sen kummempaa tavoitetta tai päämäärää, mutta täytyy palata joskus toiste puistoon ja kuvata nuo Wikipedian mainostamat Valourut!

IMG_8716Pikku-Vesijärvi

IMG_8718Hippikärpät

IMG_8715Ukko

IMG_8722Akka

IMG_8717Mitä näet kivessä?

IMG_8728-2Jotain punaista lumikaupungin raunioilla