Juhlavuosi 2016 – Tammikuu

Tämä vuosi 2016 on Lepolandian majakan juhlavuosi, blogi nimittäin täyttää kesällä jo kymmenen vuotta. Huh huh, en olisi ikinä uskonut, että tästä tulee näin pitkä projekti. Itse asiassa olen pitänyt blogia jo kohta neljänneksen omasta elämästäni. Välillä on ollut aktiivisia kausia ja välillä vähän hiljaisempaa, mutta yhtään kuukausia kestävää breikkiä ei ole tullut. Alkuun perustin blogin satunnaisia kännykkäkuvia varten, mutta sitten innostuin enempi ja enempi valokuvauksesta ja hankin järkkärin 2008. Siitä se harrastus sitten tosissaan lähti. Nyt juhlavuoden kunniaksi ajattelin aloittaa sarjan, jossa palaan joka kuukausi ajassa taaksepäin menneisiin vuosiin ja nostaa kyseisen kuukauden kuvallisiakohokohtia ylös.

Ensimmäiset Juhlavuosipostauksen kohokohdat on kuvattu Iso-Syötteellä tammikuussa viisi vuotta sitten. Olimme silloin häämatkalla ja ajoitus oli täydellinen, sillä sen kunniaksi pääsimme ihailemaan huikeaa näytelmää auringonpimennyksen muodossa. Alla muutama kuvanosto ja lisää kuvia osittaisesta auringonpimennyksestä löydät täältä. Auringonpimennyksen lisäksi meitä hellittiin sykähdyttävillä tykkylumen peittämillä ja pakkasen kuuraamilla maisemilla. Niistä puolestaan löydät kuvia täältä.

4.bp.blogspot.com__nW5SnnKR3VM_TSTGYHNY9TI_AAAAAAAACjw_7nH7Hbl8Dhs_s1600_10.58

2.bp.blogspot.com__nW5SnnKR3VM_TSTGvw3ORFI_AAAAAAAACkI_fcQ2-Ydy2U0_s1600_11.32

1.bp.blogspot.com__nW5SnnKR3VM_TSTGr9DAiXI_AAAAAAAACkA_9fBz7x_6r3c_s1600_11.29