Korkeasaareen, Korkeasaareen, Korkeasaareen

​Viime maanantaina käytiin Korkeasaaressa. Se ei liene yllätys, että tämä oli ensimmäinen kerta reilut 2.5v vanhalle tyttärelle, mutta sitä se oli myös minulle vaikka käynkin jo viidettä kymmentä. Ihan mielenkiintoinen reissu, varsinkin kun kissapedot (leijona, tiikeri ja leopardi) näyttäytyivät koko komeudessaan. Tytärtä toisaalta tuntui kiinnostavan enemmän vähän pienemmät kohteet kuten esimerkiksi muurahaiset. No pääasia että koko perheelle riitti nähtävää. Vaikka kuvaaminen häkin/lasin takaa olikin hankalaa, niin yritin saada muutaman kuvan räpsäistyä. Vähän jäi harmittamaan kuitenkin tuo lasin vieressä kellivästä leopardista räpsäisty kuva, joka jäi ihan pehmeäksi. Mutta sen verran läheltä pääsin kuvaamaan, että pakko laittaa jakoon. Putkena minulla oli Sigman 24-105mm, 120-300mm oli liian raskas kaupunkilomalla raahattavaksi.

IMG_2262 IMG_2269 IMG_2282 IMG_2297 IMG_2298 IMG_2300-2 IMG_2300 IMG_2310