Äitienpäivän perinnekuvat

Ei kolmatta ilman neljättä, pidimme siis kiinni traditiosta ja teimme jälleen Äitienpäivän reissun Korkeakoskelle (edelliset 2012a, 2012b,  2013 ja 2014). Jännä huomata, että vaikka koski näyttää vuodesta toiseen aika samalta, niin näiden neljän vuoden aikana on ehtinyt tulla jo monenlaisia muistoja joita muistella. Siksi onkin vähän haikeaa ajatella, että perinne voi päättyä tähän. Todennäköisesti ainakin matka Korkeakoskelle on vuonna 2016 paljon pidempi. Vaikka maasto on aika vaikeakulkuista/vaarallista, niin hyvin ollaan aina pärjätty pienen lapsen kanssa, kiitos pienten etäisyyksien (en tarkoita korkeuseroa). Logistiikkakin alkaa pikku hiljaa helpottua, sillä tänä vuonna ensimmäisen kerran tyttö jaksoi jo itse kävellä merkittävän monta porrasta. Retken kruunasi tietenkin kesän ensimmäiset nuotiolla paistetut makkarat!

IMG_1306 IMG_1333 IMG_1338 IMG_4694-2 IMG_4695