Katastrofi

Tänään päättyi pitkään hyvin palvelleen Kärppä-mukini pelaajaura kahvikuppinani. ”Heitin” lähes viisi kiloa painaneen potilaan epikriisin työpöydälleni ja kuppi tipahti lattialle pöydänjäristyksen seurauksena. Tarkoituksena oli alunperin tutkia oliko kyseinen potilas magneettiyhteensopiva, mutta ensiksi pitikin alkaa keräämään siruja lattialta. Ylitöiksi meni. Tämä kuppi on ennenkin kokonut kovia, esimerkiksi viime kevään finaaleiden aikaan eräs nimeltä mainitsematon työkaveri liimasi siihen Tapparan logon. Se ei ollut kuitenkaan peruuttamatonta. Jotkuthan ennustavat lasinsiruista, toisaalta nuo kupin palaset näyttävät ihan pieneläinten luilta, joita shamaanit käyttivät myös ennustamiseen. Joten toivottavasti tämä tapahtuma ei ennusta illan ottelutulosta vaan Kärpät raastaa voiton tänäänkin. Taikauskoisimmat voivat tietenkin ottaa tämän vinkkinä ja laittaa pitkävetolapun vetämään kuvan perusteella.  

b2ap3_thumbnail_IMG_4423.jpg