Uusi galaksi jäätelöleivällä

Siinä ne ovat rinnakkain, vanha ja uusi kännykkäni. Vasemmalla Samsung Galaxy S ja oikealla Samsun Galaxy S III. Vanhalla S:llä en montaa kuvaa tähän blogiin ottanut, mutta uuden älypuhelimen kamera tuntuu sen verran paremmalta, että todennäköisesti SIII:n kuvia tullaan tässä blogissa näkemään järkkärikuvien rinnalla useamminkin. Samalla lopetan ainakin toistaiseksi kokeiluluonteisen Mobile Moode -rinnakkaisblogini ylläpitämisen. Kännykkäkuvat tulevat jatkossa menemään Instagramiin, joista parhaat palat julkaisen myös täällä. Mutta jos haluat seurata koko kuvavirtaani Instagramissa, niin lataa ilmainen softa esimerkiksi täältä. Uusimmat Instagram-kuvat näkyvät myös tämän blogin oikealla palstalla alimmaisena, sieltä voit myös klikata niiden isompiin versioihin!
Olen erittäin tyytyväinen uuteen SIII:een! Hyvän kameran lisäksi tärkeää on, että se toimii nopeasti ja sulavasti, siitä kiitos uudistuneen raudan, neliydinprosessori, ja softan, joka on Android 4.0.4 (Ice cream sandwich). Tässä muutama tuore SIII:n kameran ensivalo.
SIII:ssa on myös HDR- ja panoraamakuvausohjelmat, joten odotan suurella mielenkiinnolla mihin ne pystyvät. Nopea sarjakuvaus ainakin vaikuttaa erittäin käyttökelpoiselta. Nähtäväksi jää, joko tämä olisi k800i:n tappaja tähtikuvauksessa.

Viime viikon Venus-session aikana otettu auringonnousukuva toimii tällä hetkellä taustakuvana.