Kauniisti valjaissa

”Hei, eihän tämän kanssa voi kävellä!”
Viime kesänä yritettiin muutamaan otteeseen totuttaa kissaa valjaisiin suhteellisen heikolla menestyksellä. Nyt kun se tuntui vapaaehtoisesti haluavan lämpimälle terassille, päätimme kokeilla uudestaan. Tilanne ei ollut kuitenkaan juuri muuttunut viime vuodesta. Uskottava kai se on, Jasu ei ole ulkokissa! Vanha kissa ei opi uusia temppuja? Näytelmä olisi kyllä ollut videomisen arvoinen, mutta en viitsinyt nöyryyttää Jasua yhtään enempää… Jasun yllytyksestä meinasin ensiksi otsikoida tämän postauksen otsikolla ”Kissan kidutusta!”. 
”Uugh, nyt minä väännän itseni pystyyn vaikka väkisin!” 
 ”Äkkiä sisälle turvaan…”
”Ungh, hihna loppui kesken.” 
”Hävettää, jos yrittäisin hivyttautua tuonne baden badenin alle piiloon…”

”Edelleen ahdistaa, ei auta!”

”Hei, nyt tämä pelleily riittää! OIKEASTI!!!