Muotiblogi

Torilla nähtiin huippumuodin ohella tietenkin naiskauneutta…
Tämä blogi on jo ruokablogi, vauvablogi, kissablogi, viskiblogi, avaruusblogi jne, mutta nyt se on myös muotiblogi. Kuopiossa on tänä viikonloppuna Muotipäivät ja Kuopion kameraseura oli lupautunut kuvaamaan tapahtumat kattavasti. Omalle kontolleni koituivat perjantai-illan toritapahtumat Ready Set Pole -Dance show ja High Fashion -show, mutta kuvasin myös näiden jälkeen olleen Muotoiluakatemian opiskelijoiden Young Talents -näytöksen. Lauantaina minulla oli yksi keikka kauppakeskus Minnassa – Minna Autumn 13 -muotinäytös. Oli hauskaa, tästä se paparazzin ura urkenee! Tässä muutama maistiainen, loput kuvat löydät tekemästäni kuvagalleriasta. Noin 700 kuvasta Galleriaan päätyi 65 kuvaa, joukossa on myös kuvia Ready Set Pole -tankotanssiesityksestä.
…mieskomeutta…
…alusasuja… 
…ja silmälaseja. 🙂
Sama meininki jatkui nuorten suunnittelijoiden showssa…
Tähän oli hyvä päättää perjantai-illan kuvaussessio torilla… 
…ja jatkaa seuraavana päivänä Minnassa 
Myös koruille oli varattu oma hetkensä