Hyvää Uutta Vuotta 2016 Lahdesta!

Nämä tämän postauksen kuvat ovat Lahden uudenvuoden juhlien ilotulituksista. Kamera oli jalustalla suunnattuna kaupungintalolle ja Radiomäelle päin, josta raketit ammuttiin taivaalle kaupungin, seurakunnan ja Kissa Miaun tervehdysten jälkeen. Raketteja ammuttiin taivaalle kaiken kaikkiaan yhteensä 2000 kappaletta joten välkettä ja pauketta oli riitti pitkään. Ilotulitus oli tavallista suurempi, koska Lahti laajenee vuoden vaihteessa. Nimittäin Lahti ja Nastola muodostavat silloin yhdessä Uuden Lahden, jossa Etelä-Suomen Sanomien mukaan tulee olemaan yhteensä noin 119 000 asukasta. En tiedä onko tuohon lukuun laskettu jo meidän perhettä, sillä muutimme koko perheellä Lahteen vasta kaksi viikkoa sitten. Tämä on siis ensimmäinen uusi vuosi, jonka otamme vastaan Lahdessa.

Hyvää, menestyksekästä, onnekasta ja rakkauden täyteistä Uutta Vuotta 2016 kaikille teille ystävät!

IMG_6081

IMG_6111

IMG_6112

IMG_6119

IMG_6129