Pönäreiden metsästäjä

Meillä Jatkoajan kuvaajilla on jatkuvasti käynnissä ns. pönäreiden metsästys. Pönäri on kuva, jossa esiintyy vain yksi pelaaja ja niitä käytetään uutisissa yms. Ohjeistuksen mukaan tarkoitus on suosia tiukkaa rajausta, ennen kaikkea tärkeää olisi että kuvasta suurinpiirtein erottaa ketä se esittää. Jatkoajan kuvakokoraja on tiukka, maksimikoko on 960px eli pitkä sivu saa olla korkeintaan 960 pikseliä pitkä. Vaikka maksimikoko rajoittaa ilmaisua, niin se on tavallaan myös hyväkin juttu, sillä hyvätasoista kuvaa pystyy kroppaamaan tarvittaessa rajusti ilman kuvan laadun kärsimistä.

Tällä kiekkokuvauksen osa-alueella täytyy skarpata, sillä syksyn pönärisaldo jäi alle kahdenkymmenen. Tässä muutama ennen julkaisematon pönäri esimerkiksi.

IMG_4046 #32 – Niko Hovinen

IMG_4739 #15 – Vili Sopanen

IMG_5212 26 – Jan Latvala

IMG_5234#53 – Niko Tuhkanen

IMG_4910#41 – Janne Juvonen

Lisää samanlaista: