Jatkoajan Tulikaste

No niin, nyt se facebookissa mainostamani tulikaste Jatkoaika.com:n virallisena kuvaajana on takanapäin. Kävin kuvaamassa Pelicans – Ilves ottelun Lahden Isku Areenalla. Hauskaa ja jännää oli. No, olihan se kyllä melkoista säheltämistäkin! No, siitä on jo muutama vuosi vierähtänyt, kun olen viimeksi jääkiekkoa puolitosissani kuvannut. Pärisen joskus tulevaisuudessa paremmalla ajalla enemmänkin jääkiekkokuvauksesta, mutta nyt on aika mennä nukkumaan. Sen verran pitkään meni opetellessani Jatkoajan -julkaisujärjestelmän käyttöä. Tässä pari maistiaista, katso loput kuvani suoraan Jatkoajan kuvakoosteesta. Ai niin, miten ottelussa kävi? Käy lukemassa otteluraportista (siellä vielä yksi minun ottama kuva lisää).

IMG_3711 IMG_3713 IMG_3731 IMG_3739 IMG_3787 IMG_3913

Lisää samanlaista: