Rannalle asumaan?

Kävin katsomassa tänään yhtä asuntoa Lahden Vesijärven rannalta. Asunto oli mukava ja maisemat parvekkeelta järvelle huikeat. Kävelin näytön jälkeen rannalle ihailemaan maisemia. Näiden maisemien katselun jälkeen on vaikea sanoa asunnolle ei. Mutta ei toinenkaan tarjolla oleva vaihtoehto huonompi ole, uusi ylimmäisen kerroksen asunto matkakeskuksen välittömästä läheisyydestä. Vaikea tulee olemaan valinta…

Mukava huomata, että vanhat tutut lukijat ovat löytäneet uudistuneeseen majakkaan. Liekkö syy Blogger-seurannan, jonka sain taas käyttöön? Blogissa navigointi on kuulemma aiheuttanut hieman hämminkiä. No joo, myönnetään, että on tämä vähän erilainen. Sivuvalikko löytyy oikealta ylhäältä. Sieltä pääsee käsiksi viimeisimpiin postauksiin, blogiarkistoon ja linkkeihin. Etusivulle pääset klikkaamalla Lepolandian Majakka -tekstiä ylhäältä vasemmalta. Sieltä löytyy myös listaus viimeisimmistä postauksista. Otin etusivulta pois ominaisuuden, että viimeisimmän postauksen kansikuva näkyy isona etusivun alussa. Se varmaan aiheutti hämmennystä siirryttäessä postauksesta etusivulle. Jos sinulle tulee mieleen muuta palautetta tai kehitysideoita, niin pistäkää viestiä/kommenttia.

IMG_3378 IMG_3397 IMG_3393 IMG_3384

Lisää samanlaista: