Kiekko hukassa

Nautin todella paljon jääkiekon kuvaamisesta. Kuvauksen aikana olen aivan omissa maailmoissa, sitä elää itse peliä ja täysillä sen mukana. Yleisö ja muu hallin oheistoiminta on ihan toisarvoista. En huomaisi varmaan mitään, jos yleisö lähtisi kesken ottelun pois hallista. Kamera toimii kuin unelma ja tarkennus on hyvin kohdallaan. Sitten juuri ratkaisevalla hetkellä tulee kuitenkin hutikuti ja tilanne jää kuvaamatta kuten alla olevassa kuvassa.

Tarkennus hukassa

Se kirpaisee, mutta aika pian tulee sitten kuva jossa ajoitus ja tarkennus ovat täysin kohdallaan. Sen jälkeen sitä on taas fiiliksissä ja täysillä mukana.

Ylämummo
Kiekko hukassa

Homman koko hienous on oikeastaan siinä, että kuvaaminen ei ole helppoa. Hyvän osuman eteen on tehtävä töitä kuten pelaajienkin. Hyvä kuva sitten palkitsee kunnolla!

Pelicans voitti Jypin 3-1 (Otteluraportti, Kuvakooste)