Koiruuksia ja konnankoukkuja

Nämä arveluttavan näköiset tilanteet (viimeistä kuvaa lukuun ottamatta) jäivät eilen viheltämättä. No, ei näitä kaikkia olisi edes tarvinnut viheltää. Kuvat näyttävät usein todellisuutta karummilta, sillä valokuvissa on helppo saada sopivilla kuvateksteillä höystettynä vähäpätöisetkin tilanteet näyttämään paljon pahemmalta kuin livenä. Viimeistä kuvaa edeltänyt järjetön polvitaklaus minulta jäi kuvaamatta, se olisi ollut etusivukamaa.

PS. Katsokaa yleisön ilmeet! 🙂

Pikkasen poikkaria
Kuhan mää tästä humautan
Kunnon koukku
Koputtelua
Puhdas jytky
Oma koira puree
Korkea maila
Majakka ja perävaunu
Tätä tilannetta edeltäneen polvitaklauksen seurauksena Hannes Björninen saattaa olla pitkään sivussa. Onneksi tämä ei jäänyt tuomareilta huomaamatta ja Fagerudd sai penaltia 5+20min.