Kiekkokausi korkattu

Olipa mukava palata taas kesätauon jälkeen hallille kameran kanssa. Tauko ei tuntunut kuvauksessa pahasti, sillä asetukset löytyivät kameraan takaraivosta ja alkulämmittelyn jälkeen tarkennuskin alkoi osua. Ennen ottelua eräs herrasmies ohjeisti minua kuvaamaan sellaisen kuvakoosteen, jossa näyttää siltä että kotijoukkue Lahden Pelicans vie ja hallitsee peliä. Tein työtä käskettyä, mutta se ei ollut vaikeaa, sillä Pelicans dominoi vierasjoukkue Saipaa.

Toisessa erässä kameralle tapahtui jotain, se ei aina ottanut kuvaa vaikka painoin laukaisinta ja tarkennuspiste välähti punaisena. Sarjana kuvatessa puolestaan kuvia ei tullut tasaisena sarjana vaan pätkien. Onneksi en menettänyt yhtään timanttikuvaa tämän vaivan vuoksi. Täytyy kokeilla palauttaa se tehdasasetuksiin ja alustaa muistikortti, josko se siitä piristyisi. Tiedä sitten onko syy oikeasti siinä, että kamera on kuullut, että suunnittelen rungon vaihtoa…

Tässä muutama kuva, jotka eivät mahtuneet/sopineet jatkoajan kuvakoosteeseen (muista katsoa kuvat myös sieltä). Jos haluat tietää enemmän ottelusta, niin lukaise lisää Jatkoajan otteluraportista.

Kiekkotaikuri Sebastian Repo
Juna
Kalavale
Lämäri
Katso äiskä yhdellä jalalla
Teletapit
Auts – Silmät kiinni!
Paljonko maksat jos kutitan?
Päätöntä menoa