Valokuvaajan vauva

Olette varmaan nähneet kaiken maailman kuvia ja videoita siitä mitä hassua tekemistä isät keksivät vauvojensa kanssa jäätyään kotiin kahden. Noh, tämä kuva on kuitenkin toteutettu äidin valvovan silmän alla niin ettei vauva vaan joutuisi tuntemaan oloaan epämukavaksi.

laukkuvauva_2

Vauva makaa kuvassa tyytyväisenä kameralaukussa vieressään pisin objektiivini Sigma 120-300mm f2.8 DG OS HSM Sport. Vauva nautti (tai tylsistyi) kuvauksesta niin paljon että nukahti kesken kaiken. Nukkuipa siinä tyytyväisenä (tämän vauvan mittakaavassa) harvinaisen pitkät päiväunet… Siinä vauvan nukkuessa otin myös unikuvia, mutta tykkään kuitenkin enemmän tästä missä hän on hereillä ja katsoo kameraan. Vähän jouduin kuvaa kuitenkin rakentamaan Photoshopissa, sillä laukun alla ollut matto ei mielestäni oikein toiminut kuvissa. Samalla hankkiuduin eroon laukun hihnoista. Alla on kuva nukkuvasta vauvasta, siitä voit vähän hahmottaa mistä lähdin liikkeelle rakentamaan kuvaa. Ylempi kuva on sitten reilun tunnin aherruksen tulos.

IMG_0866

Valokuvaaja ei siis mitään Manducaa tarvitse, sillä vauva kulkee näppärästi samassa laukussa kaluston kanssa kuvauskeikoille. Siitä vaan vetoketju kiinni ja menoksi…

Tunnustan, idea ei ole täysin minun, bongasin sen alunperin PetaPixelistä samoihin aikoihin kuvan tyttö sai alkunsa. Harmittaa, etten muistanut tätä tuoreeltaan reilut kuukausi sitten, jolloin vauva olisi mahtunut paremmin reppuun. Samalla viereen olisi  mahtunut varmasti myös enemmän kamerarompetta…

ps. Muistakaa osallistua arvontaan!