SaiPa jatkoi Pelicansin kotitappioputkea

Pelicans on voittanut viimeksi kotonaan 5.12 ja on pitkässä kotitappioputkessa eikä minun tai kameran paluu hallille muuttanut tilannetta. Tappioputken pituus on nyt tämän illan jälkeen jo kuusi ottelua. Tässä muutama kohokohta pelistä ja lisää ottelukuviani löydät otteluraportista ja kuvakoosteesta. Kaiken kaikkiaan jotenkin hajuton, mauton sekä väritön ottelu ja se näkyy myös kuvissakin. Tasaista massaa – huippukuvia ei juuri joukkoon mahdu.

IMG_6633

Mailarivi

IMG_6605

Haara-asento

IMG_6475

Pannukakku

IMG_6451

Miestä maalille

IMG_6430

Vilin vippi

IMG_6812

Ryhmämahalasku

IMG_6683

Mikäs tämä on?

IMG_6736

SaiPa oli veturi – Pelicans perävaunu

Isku-areenalle oli vihdoinkin saatu kuvaajille medialiivit, mikä on erittäin hyvä asia koska se helpottaa liikkumista yleisön joukossa, mutta miksi sen pitää olla tuon värinen, kärppäfani saa turkoosista ihottuman!

 

 

Turquoise shirt

Kuva, jonka Pasi Lepola (@plepola) julkaisi

Lisää samanlaista: