Ruuhkaa taivaalla

​Lahden juna-asemalta ei tarvitse mennä kuin puolenkymmentä kilometriä etelään, niin näkyy jo tällaisia maisemia. Tarkoituksenani oli kuvailla tänään viljatähkäkuvia laskevaa aurinkoa vasten, mutta olin liian myöhässä ja liian aikaisessa samalla kertaa. Myöhässä sen vuoksi, että aurinko ehti juuri ja juuri laskea metsän taakse, 15 minuuttia aikaisemmin olisi riittänyt. Aikaisessa kuitenkin sen vuoksi, että ohra ei ollut vielä valmis puitavaksi/kuvattavaksi.  Tässä kuitenkin muutama kuva auringonlaskun hetkeltä. Taivaalla oli kovasti ruuhkaa…

Ps. Toivottavasti tästä postauksesta lähtee vain yksi ilmoitus sähköpostilla blogia seuraaville, viimeksi lähti seitsemän mailia! Jos spämmäily jatkuu, niin kommentoikaa alle. Yritän tehdä asialle jotain.

IMG_3126 IMG_3123 IMG_3133 IMG_3141 IMG_3137 IMG_3127