MILjazz 2015 – Kuopio

Tässä blogissa on ennenkin kirjoitettu MILjazzista (2008 ja 2010). Kyseessä on erinomaisen laadukas kevyen jazzmusiikin tapahtuma, joka on kaikenlisäksi ilmainen koko kansalle. Jo perinteeksi muodustunut puolustusvoimen joka kesäinen kiertävä festevaali järjestettiin nyt jo kahdeksannen kerran. Ensimmäinen kerta järjestettiin puolustusvoimien 90v synttäreiden kunniaksi, joten toivoa sopii että perinne säilyy vielä ainakin siihen asti, kunnes kiertueella juhlitaan satasen paukkumista rikki. Tänä vuonna sää ei erityisemmin suosinut, mutta silti paikalle oli tullut suuri joukko savolaisia jazzmusiikin ja puolustusvoimien ystäviä. Itse emme edellä mainitusta syystä viivähtäneet tällä kertaa kuin yhden esiintyjän (Ilmavoimien Big Bandin MILjazz ja Jukka Perko saksofoneineen) ajan, mutta siinäkin ajassa sai nautittavaa vähintäänkin koko ”rahan” edestä. Tällä kertaa kuvaamiani konserttikuvia on käsitelty vähän rajummasti, mutta mielestäni sopivat hyvin tunnelmaan.

PS. Päivitin tämän blogin alustan uusimpaan versioon (EasyBlog 5) ja kaikki toimii erittäin huonosti (näkyy mm surkealaatuisessa kansikuvassa ja siinä että kuvia ei klikata isommaksi), toivottavasti Stackideasin jampat saavat tämän pian toimimaan, muuten postaaminen on vähän turhan työlästä.

 

Lisää samanlaista: