Vetovuorossa

Pulkkailu on hyötyliikuntaa parhaimmillaan, mutta ei taida Kuopiossakaan olla enää pulkkakelejä, joten taitaa pulkkailut jäädä tulevana viikonloppuna välistä. Huomenna siis palaan takaisin viikon reissun jälkeen Kuopioon. Jee, huomenna siis näkee jälleen oman perheen ja jee, saan vihdoin myös sen uuden auton. Mukava päivä siis luvassa, mutta silti pitää jaksaa ajaa turvallisesti nopeusrajoitusten mukaisesti kotiin.

Niin ja muistakaa te se auringonpimennys! Minulta kun se taitaa jäädä tällä kertaa väliin, olen nimittäin juuri silloin matkalla pohjoiseen… No, olenhan jo kaksi auringonpimennystä kuvannut (2008 ja 2011)… Vai pitäisköhän sittenkin pysähtyä matkalla kuvaamaan? …jos vaan sopiva rako pilvien välistä löytyy. Pitää ainakin laittaa kameran asetukset kaiken varalta kohdalleen…

IMG_0882