Huippuohjelma kuvankäsittelijälle ilmaiseksi

Harvoin mainostan jotain tarjousta täällä blogissa, mutta nyt on tehtävä poikkeus. Nimittäin luovalle valokuvaajalle, joka haluaa hallita erityisesti kuvien värimaailmaa helposti mutta tehokkaasti, on nyt tarjolla parin päivän ajan onOne Softwaren Perfect Effect 8 ihan ilmaiseksi. Sinun pitää kuitenkin olla nopea, sillä tarjous on enää voimassa huomisen ajan.
Asennuksen jälkeen voit ladata käsiteltävät kuvat suoraan ohjelmaan tai käyttää sitä yhdessä Lightroomin kanssa (plugin). Lightroomista siirrytään ”Edit in” valikon kautta Perfect Effect 8:aan. Kyseinen valikko löytyy, kun painat hiiren oikean puoleista nappia editoitavan kuvan päällä. 
Olen aikoinaan käyttänyt jonkin verran tämän ohjelman 6 versiota, mutta en kuitenkaan ole raaskinut päivittää sitä uudempaan versioon vaikka onkin aina vähän mieli tehnyt uuden version ilmestyessä. Nyt 8 oli sitten ilmaiseksi jaossa pari päivää, kiitos vaan onOne, latasin sen heti! En tiedä miksi ilmaiseksi, mutta ehkä 9 versio on tulossa pian ja haluavat saada lisää faneja ohjelmalle ennen julkaisua.
Tämän postauksen esimerkkikuva on tehty Perfect Effectillä viidessä minuutissa. Aikaisempia kokeilujani, joihin olen käyttänyt enemmän vaivaa, löytyy mm. alla olevien linkkien kautta:

Vuosikerta-alieenit palasivat maahan
Keijukaisia ja mörköpeikkoja
Lisää romantiikkaa
Kuva taustamusiikilla