Jasun hellepäivä

Heikin tweettiEläimet ovat yhtä aikaa hyvin helppoja ja hyvin vaikeita kuvattavia http://bit.ly/cEt0l9” kertoo lyhyesti ja ytimekkäästi totuuden eläinkuvaamisesta. Mutta vaikka kuvaaminen on yhtä aikaa hyvin helppoa ja hyvin vaikeaa, niin se on erittäin hauskaa ja palkitsevaa. tai ehkä juuri siksi? Lopputulos on aina arvoitus, joskus kuvat onnistuu hyvin huonosti, joskus hyvin hyvin. Kissojen kanssa ei oikein luontoon pääse kuvaamaan, mutta onnistuu se näin kotiolosuhteissakin. Tässäpä tarina siitä, mitä liiallinen auringonotto voi aiheuttaa:
 ”Huh hellettä! Tulipa otettua oikein kaksin käsin aurinkoa. Uuh, miten selviän täältä auringosta?”

 ”Mukavan viileä matto, mutta päätä särkee. Mikäs siihen auttaisi?”
 ”Kokeillaanpa vähän venytellä – etujalat taakse, takajalat eteen!”
 ”Sitten rentoutusharjoituksia!”
 ”Ei auta, mutta auttaisiko suihku?”
 ”Dädää, hikikainalotkin puhtaiksi!”
 ”Kohta on valmista…”
”…mutta vielä viimeinen silaus.”
”Rennoksi vetää…”
”…mutta vieläkin sattuu päähän, auts!”
”Auttaisko ruoka? No niin, eikun syömään!”