Puijon kisat 2014

Viime vuoden tapaan muutama kameraseuralainen pääsi kuvaamaan Puijon kisoja Kansainvälisen Hiihtoliiton eli FIS:n akkreditoimana. Kuten olittekin jo varmaan blogin facebook-ryhmästä huomanneet, niin olin jälleen yksi onnekkaista (nopeimmista ilmoittautuneista), jotka pääsivät kuvaamaan parhailta paikoilta ja ottamaan samalla oppia urheilukuvauksen ammattilaisilta. Kiitos Kuopion kameraseura ja Puijon hiihtoseura, kun teitte tästä unelmasta jälleen totta.

Ilma suosi viime vuotista paremmin mäkihyppyä, sen seuraamista ja kuvaamista – oli suorastaan nautinto kuvata mäkikotkia! Vaikka kisa oli hieno, niin yleisössä piili pieni pettymys, ulkomaalaisia mäkihyppyfaneja oli nimittäin todella vähän paikalla ja tämä oli heti pois tunnelmasta. Edellisellä kerralla niin riehakkaasti poseeranneet faniryhmät loistivat poissaolollaan. Tässä muutama kuva ensinälkään ja lisää löydät tekemästäni kuvagalleriasta. Lupaan palata aiheeseen kuvien ja muun oheismateriaalin muodossa uudelleen vielä tämän viikon aikana – pysy siis kuulolla.

Klikkaa tästä Puijon kisat 2014 -kuvagalleriaan!

Lisää samanlaista: