Hiljainen herrasmies palasi – nyrkit puhuivat!

Reisjärven oma nyrkkisankari, Jaakko Myllylä, palasi leikkausta vaatineen käsivamman jälkeen kehään kotikunnassaan lauantaina 9.10.2010. Reilun vuoden ottelutauko ei näkynyt miehen otteissa, sillä vastustaja Valko-Venäjän Aliaksandr Abramenka ei kestänyt kuin minuutin ja 41 sekuntia. Kuten Jaakon kotisivuilla osuvasti kerrotaan, ottelun kehätuomarilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin keskeyttää ottelu ennen kuin vastustajan pää putoaa kokonaan hartiaseudusta. Jaakko näytti, että hän on matkalla kohti Euroopan huippua ja titteliottelua. Vaikka illan pääottelu päättyikin Jaakon huikean ylivoiman myötä lyhyeen, sai runsaslukuinen yleisö rahoilleen vastinetta, sillä ilta tarjosi myös monta muuta tasaista ottelua. Tässä kuvaraportti illan otteluista:

Ammattinyrkkeilyilta Reisjärvellä
…ensiksi esiottelut olympiatyylillä.
Naiset ensin vaikka nyrkkeilykehään – Tanja Pietiläinen OuTa vastaan Teija Kinnunen KuRi

Sarjassa B81kg ReiVo:n Joonas Mattola antaa JuuU:n Michal Gogolan maistaa reisjärvistä voimaa

 Sarjassa M75kg voittaja on ReiVo:n Joni Hirviniemi

Illan ensimmäinen paidattomien ottelu: Suomen Petter Antman (oikealla) ja Puolan Artur Kadlubek  

Pääottelu Jaako Myllylä vs. Aliaksandr Abramenka: