Uuden vuoden lunta ja pakkasta

Huomio kaikki, mutta varsinkin oululaiset! Kauniit Lapin maisemat ovat yllättävän lähellä (reilun sadan kilometrin päässä Oulusta) Syötteellä! Jos et ole siellä vielä koskaan käynyt, niin nyt joukolla tutustumaan upeisiin maisemiin. Kuluneella viikolla ei kuulunut liian montaa kertaa Oulun murretta vaan matkalaiset puhuivat  lähinnä venäjää. Miksi lähteä merta edemmäksi kalaan?

Kuten auringonpimennyskirjoituksestani pystyi päättelemään, allekirjoittaneen alkuviikko kului  Iso-Syötteellä, joka on Suomen eteläisin tunturi. Tykkyluminen upea maisema aiheutti kameran laukaisinsormessa tykytystä ja kramppeja myös silloinkin kun aurinko ei ollut pimentymässä. Kesällä kuvaamistani enteistä oli tullut enkeleitä. Tässä pari näytettä ja lisää onnistuneita otoksia löytyy kuvagalleriasta.