Dokumentti blogaamisesta

Oli pakko postata kesken illan tänne blogiin tämä kännykkäkuva ja juttu. Tultiin alunperin katsomaan jääkiekon MM-kisojen Suomi-Saksa -ottelua Vanhalle Paloasemalle. Lopulta hienoon Suomen voittoon päättyneen ottelun jälkeen baarissa alkoi OAMK:n viestintäalan opiskelijoiden tapahtuma, jossa näytettiin opinnäytetyö, opiskelijoiden kuvaama dokumenttielokuva blogaamisesta. Vaikka tunnistin dokumentin blogaajista paljon itseäni, niin dokumentti pisti oikeasti miettimään, että minkälainen blogaaja olen ja minkälainen blogi tämä oikeasti on??? Vaikka blogaaminen näytti dokumentin perusteella vähän tyttöjen jutulta, niin onneksi mukaan oli saatu myös kunnon äijäblogaaja! Dokumentti oli laadukas, voisin antaa erinomaisen arvosanan! Dokumentista huolimatta linjani pitää, ai mikä linjani? 😉
Published with Blogger-droid v1.6.8

Lisää samanlaista: