American Car Show 2011 @ Oulu

Kuluvana viikonloppuna järjestettiin perinteinen American Car Club Oulun ylläpitämä American Car Show. Vaikka olen asunut Oulussa jo yli 15 vuotta, niin koskaan aikaisemmin en ole eksynyt tapahtumaan. Nyt oli aika korjata tämä vääryys ja mentävä tutustumaan Pohjois-Suomen kovimpaan autonäyttelyyn. Ouluhalliin olikin saatu näytteille Pohjois-Suomen harrasteajoneuvojen lisäksi muhkea määrä kalustoa myös muualta Suomesta ja Ruotsista. Aika meni näyttelyssä todella nopeaa ja liian pian oli lähdettävä kotiin katsomaan Suomi – Slovakia -jääkiekko-ottelua. Tällä kertaa aika kului pääasiassa kameran etsimen takana ähertäessä ja näyttelyn autojen sekä moottoripyörien teknisiin tietoihin tai taustatarinoihin paneutuminen jäi vähemmälle. Ensi vuonna uudelleen! Silloin varaan autojen ihailuun ja kuvaamiseen koko päivän! Joka tapauksessa kuvaussession tuloksena sain pienimuotoisen kuvagallerian aikaiseksi, joten alla olevan linkin takaa löydät tulevan kesän upeimmat menopelit!