Lentäen Portugaliin

Ilmassa oli paikoitellen liikennettä ihan ruuhkaksi asti
Blogini jo pahimmillaan spammäilyksi yltynyt julkaisutahti hiljeni nollaan, kun suuntasimme reilut viikko sitten lomalle Portugaliin. Nyt olen kuitenkin takaisin Suomessa ja on aika hukuttaa teidät matkakuvatulvaan. Reissun tuloksena kameran muistikorteilla tököttää lähes tuhat RAW-kuvaa digipimiööni pääsyä. Siinäpä onkin kesälomani jäljellä oleville viikoille puuhaa! Saapa nähdä kumpi meistä, sinä vai minä, saa ensiksi portugaliähkyn! Kuvien julkaiseminen on luonnollista aloittaa menomatkalta, kansallisen lentoyhtiön TAP PORTUGAL lennolla TP 521 otetuista kuvista.
Vaikka en rantaihminen olekaan, niin kauniit hiekkarannat näyttivät houkuttelevilta
Hetki ennen laskeutumista Lissabonin lentokentälle. Kaupunkimaisema vastasi ennakkokäsitystäni Portugalista

Auringonsäteet näyttivät tietä kohteeseen eli Sintran kaupunkiin. Kuvassa mäen harjalla näkyvät Sintran upeimman palatsin Palacio de Penan tornit

Lisää samanlaista: