Lomalaisen ruokavalio

Ensiksi mallasglaseerattua, ylikypsää porsaankylkeä ja lämmin papu-vihannessalaatti, kyytipoikana Mallaskosken Kuohu Tumma Lager täysmallasolut, joka toimii myös glaseerauksen ytimenä. Jälkiruoaksi Laphroaig Single Malt Suklaabrownie ja jälkkärijuomana kermaisen suklainen Young’s Double Chocolate Stout.
Noniin, viikko sitten tästä blogista tuli muotiblogi ja nyt tämä on myös ruokablogi. Valitettavasti nämä ruokakuvat eivät ole otettu kaiken ruokakuvataiteen sääntöjen mukaan, joten toivottavasti kukaan ammattivalokuvaaja ei ota tästä nokkiinsa – en ole näillä kuvilla viemässä teidän työpaikkoja! Kyllä se kuitenkin on niin, että kun väännät ensiksi ruokaa neljättä tuntia ja tuloksena pöydällä on tuon näköiset annokset, niin et sinä enää siinä vaiheessa ala miettimään mistä löytyy korko- tai tasoitusvalo. Tällä kertaa jäi etsimättä se telekin, jossa olisi ollut huomattavasti kapeampi terävyysalue. Sen verran ylpeä kuitenkin tästä omasta kokkauksestani olin, että täytyy jakaa teille kaikille vaikka teknisesti vähän huonompilaatuisempina kuvina.