Harmajan sävyjä

No niin, tässä sitä luvattua jatkoa ”Loistava yksinäisten ilta v2.1” -kirjoitukseen. Rauhalan keskiviikko-ilta päättyi kuusihenkisen Harmaja-yhtyeen settiin. Vaikka en ollut aikaisemmin kuullut yhtyeen musiikkia livenä, niin ennakko-odotukset olivat kovat. Jo heti ensimmäisistä soinnuista kuitenkin huomasi, että yhtye tulisi täyttämään kaikki odotukset. 
Ennen Harmajaa esiintyneiden soolojen minimaalisten show-elementtien jälkeen yhtyeen musiikki sekä visuaalinen  esitys lumosi mielen ja räjäytti tajunnan. Esityksessä oli mietitty kaikki ihan viimeisen päälle ja tätä loistavaa kokonaisuutta luotsasi edesmenneestä Charonista tuttu karismaattinen solisti J-P Leppäluoto. Yhtyellä on täysin omanlainen tyyli, joten yleisö saikin nauttia uniikeista Harmajan sävyistä aina seesteisyydestä raivoon. Tällaista bändiä ei siis ole olemassa toista, suosittelen. 
Laita Harmaja soimaan Spotifystä tai MySpacesta ja käy katsomassa, miltä yhtye näyttää väreissä! 
Klikkaa siis alaolevasta linkistä suoraan kuvagalleriaan: