Syvällä korvessa – lähiön naapurissa

Nimimerkki Savard kommentoi ”Savon syvämessä” -kirjoitustani seuraavasti:
Suosittelen kovasti täällä käymistä: http://tinyurl.com/nakoalapaikka Kyseessa on Vuorilammen kiertävän luontopolun näköalapaikka. Tosimieshän vain poimii rusinat pullasta, eli ajaa autolla läheisen parkkitien päähän. Siitä patikointia ei jää kuin 200 m näköalapaikalle 🙂 

Tänään otin neuvosta vaarin, ajoin tosimiehenä Parkkitien päähän ja samoilin 200m näköalapaikalle. Vaikka auringonlasku ei tällä kertaa tarjonnut kovin erityistä väriloistoa, niin silti perillä odotti huikea ja henkeä salpaava näkymä! Näin entisenä oululaisena on kyllä vaikea ymmärtää, että jossain päin maailmaa on kahdensadan metrin päässä lähiöstä tällainen maisema. Tämä oli sellainen hetki, jolloin oli helppo sanoa, että onneksi muutin Kuopioon!
Tuntui siltä, että 17mm laajakulma ei riitä antamaan, kroppikennolla varustetulla kameralla, oikeutta koko näkymälle – siinä jälleen yksi syy harkita uuden Sigman 8-16mm superlaajiksen hankintaa. Otin muutaman kuvan, jotka työstin HDR:ksi – olkaa hyvä.

Lisää samanlaista: