Väkisin väännettyä syksyä

Syksyn värit ovat pikkuhiljaa tummuneet ja sääkin on ollut sen verran surkeaa, että aina ei tahdo viitsiä lähteä kosteaan metsään maastoutumaan kameran kanssa. Ei hätää, ratkaisu myöhäissyksyn kuviin ovat Adobe Photoshop Lightroomin esiasetukset, joilla kuvat kuin kuvat muuntuvat myöhäissyksyn kuviksi. Tässä kuvasarjassa on esimerkiksi käytetty esiasetuksia seuraavasti; Kuva 1: ”Pop, Pop, Pop”, 2: ”Rocky Mountain Low II”, 3: ”Cold Autumn”, 4: ”Hallowed BLACK”). Tämän sarjan kuvista kaksi kuvaa ovatkin jo tuttuja edellisestä kirjoituksestani ”Ruska viipyilee Rauhalahdella”, mutta Lightroomin avulla nekin on nyt sitten siirretty tähän päivään. Eräs ystäväni kehui Facebookissa tuon edellisen kirjoituksen kuvien voimakkaita mutta silti luonnollisia värejä, mutta näiden Lightroomissa murskattujen versioiden jälkeen tuon kehun voi sitten vetää sitten vaikka saman tien pois…
(Muistutukseksi vaan, että klikkaamalla avautuvat isommat versiot pikkukuvista)