Isänmaallisuutta ilmassa

Tänään varmasti rikotaan sosiaalisessa mediassa kaikki isänmaallisuuden suomenennätykset, sillä jokaisen suomalaisen Facebook-profiilin status-päivityksessä lienee jotain Suomen itsenäisyyspäivään liittyvää. Myös Twitter tulvii Suomen syntymäpäivään liittyviä twiittejä ja illalla niitä jopa näytetään tekstitv:n avulla tv-ruudulla linnanjuhlien yhteydessä. Jokainen saa siis tilaisuuden päästä mukaan suoraan lähetykseen merkkaamalla viestinsä #linnanjuhlat-tagilla. 
Lähes jokaisessa aktiivisessa blogissa on tietenkin Itsenäisyyspäivään liittyvä kirjoitus, eikä tämäkään blogi ole poikkeus. Yksi blogini itsenäisyyspäivän traditio kuitenkin katkesi tänään, sillä emme olleet kuuntelemassa perinteistä Cassiopeian Itsenäisyyspäivän laulutervehdystä Oulussa (2010, 2009). Vähän liian pitkä matka. Ehkä täältä Kuopiosta löytyy joku uusi traditio, jonka avulla virittäytyä tunnelmaan.
Kuin itsenäisyyspäivän kunniaksi lähes koko Suomi sai lumipeitteen, parhaimmillaan lunta on satanut Savossa jopa kuusi senttiä, tosin täällä Kuopiossa ei ehkä ihan niin paljoa. Joka tapauksessa maisema on muuttunut erinäköiseksi, voitte todeta asian vaikka vertaamalla alla olevia kuvia näihin lokakuussa otettuihin kuviin.
ONNEA SUOMI! 
HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!

Lisää samanlaista: