Google tuhosi ulkonäköni!

Google integroi parhaillaan palveluitaan samaan ulkonäköformaattiin. Osa uudistuksista on onnistunut paremmin ja osa huonommin. Tällä kertaa yhdenmukaistamishässäkkä on aiheuttanut harmaitahiuksia osalle blogaajista. Jos olet käyttänyt Googlen oletuspohjia, niin ongelmia ei luultavasti ole tullut, mutta jos olet puukottanut koodiasi käsin tai käyttänyt jotain kehittynyttä kolmannenosapuolen tarjoamaa työkalua blogisi ulkonäön muokkaamiseen, niin todennäköisesti se on enemmän tai vähemmän sekaisin. 
Minä olen käyttänyt tähän asti niin loistavasti toiminutta ohjelmaa nimeltä Artisteer, mutta tänä aamuna googlen uudistuksen jälkeen Lepolandian majakka oli käyttökelvoton. Päädyin väliaikaiseen ratkaisuun, loin hätäisesti bloggerin omilla työkaluilla väliaikaisen ulkonäön ja jään odottamaan Artisteerin seuraavaa päivitystä, jolla ulkonäön exporttaus taas toivottavasti toimii. Siihen tuskin menee kauan, sillä sen verran kova kohina tuntuu käyvän ohjelman kotisivun keskustelupalstalla.