Valokuvatorstai 233

Oli tilapäinen ilo
Mikä olisikaan enemmän tilapäinen kuin ilotulitusraketin ampumisesta tuleva ilo?

Valokuvatorstain tämän viikon haasteen aiheena oli ”tilapäinen”. Pohjustukseksi oli lainattu seuraava tekstin pätkä Kai Niemisen kokoelmasta Alan oppia (2010):

se että kaikki maailmassa on tilapäistä ei tarkoita samaa kuin että kaikki muuttuu, että maailma muuttuu, että pysyvää on vain muutos, miten se ilmaistaankin, muutoskin on vain tilapäistä, pysyvyys tilapäistä, ja kaikki välttämätön vasta tilapäistä onkin, ruoka muuttuu sonnaksi, juoma virtsaksi, ne ovat vain aineen tilapäisiä muotoja eikä siinä ole eroa vegaanin ja lihansyöjän kesken, tilapäistä on kesä, tilapäistä talvi, tilapäistä lapsuus nuoruus aikuisuus vanhuus, tilapäisyys on elämän edellytys: muutosta me pelkäämme, pysyvyyteen ikävystymme, tilapäisyydestä löydämme tarkoituksen. 

Lisää samanlaista: