Adobe julkaisi Photoshop CS6 Betan

Jaa-a, olipahan tuo playoffsien ensimmäinen Pelicans – Kärpät -ottelu sitten melkoinen nöyryytys. Harvoin jätän ottelun katsomisen kesken, mutta nyt toisen erän jälkeen 5-0 tappiotilanteessa mitta tuli täyteen. No, täytyy myöntää, että siihen oli myös toinen hyvä syy, nimittäin Adobe Photoshop CS6:sta on tänään julkaistu ilmainen julkinen betaversio (Voit ladata sen täältä)! Uteliaisuus siis voitti masokismin ja jääkiekko sai vaihtua kuvankäsittelyyn.

Ensitestin jälkeen vaikuttaa siltä, että ennakkohype ei ole ollut tuhaa. Ohjelma pyörii mahtavan kevyesti verrattuna edellisiin versioihin. Uusia ominaisuuksia en vielä testannut, mutta (jostain syystä) heti ensimmäisenä testasin pehmeästi toimivaksi kehuttua liquify-efektiä. Toden totta, se toimikin todella pehmeästi! Piti oikein pitkän aikaa leikkiä tällä efektillä.

No, pelit jatkuu lauantaina…

Lisää samanlaista: