Kuin kohtalon ivaa

Pelikaani kuoriutui munasta

Olisihan se pitänyt arvata, että jos lankean sm-liigan sivun mainokseen ja ostan sm-liiga -yllätysmunan, niin kohtalo alkaa heti ivailla. En nyt olettanutkaan, että heti ensimmäisellä kerralla sieltä munasta kuoriutuisi suosikkijoukkueeni eli Kärppien pelaaja, mutta tämä on jo kyllä paksua! Suklaamunasta nimittäin kuoriutui pelikaani! Jos joku ei vielä tiedä, niin Kärpäthän taistelee parhaillaan playoffsien puolivälierissä nimenomaan Pelicansia vastaan. Otteluparin voittaja etenee mitalipeleihin ja toisella alkaa kesäloma. Onko tämä nyt merkki siitä, että pelsu nousee tappioasemasta (voitot tällä hetkellä 2-1 Kärpille) huolimatta vielä ohi ja lopettaa Kärppien pelit tältä keväältä.  Ei suinkaan, aion varmistaa pelsujen tappion käyttämällä tuota pelsu-ukkelia voodoonukkena ja pistelen sitä vaikka neuloilla.

Tähän mainokseen lankesin – pistetään vahinko kiertämään!

En ole taikauskoinen vaan uskon, että Kärpät etenee tästä otteluparista mitalipeleihin  (kuva tästä ottelusta)