Lepolandian majakka 6v

2012
Blogi täytti eilen perjantaina 13. päivä heinäkuuta kuusi vuotta! Sen kunniaksi seitsemänteen vuoteen lähdetään uusitulla ilmeellä. Mielenkiintoista nähdä, onko seitsemäs vuosi se blogin kriisivuosi, kuten tavataan sanoa. Tuo bannerin auringonsirppi on peräisin tammikuulta 2011, jolloin seurasimme auringonpimennystä Iso-Syötteen laelta. Liitin yhden silloin otetuista kuvista edelliseen banneriini Photoshopilla. Vanha banneri perustuu vuonna 2008 Nallikarissa otettamaani kuvaan.  Taustakuva vaihtui myös, tämä uusi on otettu viime Juhannuksena. Samalla saatiin blogin ilmeeseen mukaan myös vähän Kuopiota, täällähän kuitenkin nykyään asutaan. Tähän loppuun vielä pari vanhempaa blogisukupolvea kuvina:
 2011
2010

Saapa nähdä kuinka kauan tämä nykyinen blogiilme säilyy, Artisteerilla on vähän turhan mukava ja helppo väännellä uusia ilmeitä bloggeriin.